Kindergeschenken 

Het ZilverHuys heeft een grote collectie zilveren en verzilverde kindergeschenken. Denk daarbij aan verzilverde spaarpotten, verzilverd rammelaars van diverse bekende figuren zoals Nijntje, Sprookjesboom van de Efteling of Dikkie Dik.

Subcategorieën

 • Geboorte...
 • Kinder Fotolijsten

  Gratis verzonden vanaf 40 euro! Onze vrolijke fotolijstjes misstaan op geen één kinderkamer. Wij hebben fotolijstjes beschikbaar uit onder andere de collectie van Nijntje, Woezel en Pip en Twinkle.

 • Kapsetje

  Bij de geboorte van uw kind of kleinkind is een kapsetje een favoriet cadeau om te geven. Dit prachtige zilveren cadeau is echt voor het leven.

 • Kinderbestek

  Bestekjes graveren met een naam

  Alle kinderbestekjes kunnen wij voorzien van een gratis naamgravure van uw kindje. De kinderbestekjes worden op de achterkant gegraveerd met behulp van een diamantgravering. De mesjes graveren wij niet. Alle kinderbestekjes worden gratis verzonden vanaf €40,- binnen Nederland.

 • Kinderbekers

  Iedereen heeft vroeger wel een kinderbeker gehad van opa en oma of oom en tante. Vooral voorzien van een persoonlijke gravering bijvoorbeeld met naam en geboortedatum is dit een uniek kraamcadeau. We hebben zelfs een Woezel en Pip beker in ons assortiment.

 • Rammelaars

  Stimuleer de zintuigen van uw baby met zo'n fraaie zilveren rammelaar van het merk Zilverstad, dankzij de uitmuntende kwaliteit zal dit geschenk niet zomaar verloren gaan. Wij kunnen de kinderbekers ook voorzien van naam en of geboortedatum door middel van een gravering. Wilt u een gravering op de kinderbeker? Bekijk dan het artikel gravering in het menu.

 • Tandendoosjes
 • Sieraden & Muziekdoosjes

  Je sieraden kan je het beste veilig opbergen in een sieradendoosje, de binnenkant is zacht zodat de sieraden niet beschadigen en alles ligt veilig bij elkaar. Wij hebben verschillende sieradendoosjes beschikbaar en soms is het zelfs een combinatie met een muziekdoosje.

 • Verzilverde Spaarpotten

  Verzilverde spaarpotten met naam gravering, snel geleverd

  Met onze verzilverde spaarpotten van het gerenommeerde merk Zilverstad leer je je kinderen op een speelse manier omgaan met geld. Alle spaarpotten zijn voorzien van een afsluitbaar dekseltje om de spaarpot makkelijk te legen. Spaarpotten zijn leuk om te geven of te krijgen bij een geboorte of verjaardag. Wilt u een verzilverde spaarpot voorzien van een naam en of geboortedatum kies dan voor een fraaie gravering op de spaarpot. Alle spaarpotten graveren wij gratis.

 • Collecties
  Het ZilverHuys levert zilveren en verzilverde geschenken speciaal gericht op de allerkleinste onder ons. De zilveren geschenken zijn verkrijgbaar van de volgende collecties: Dikkie Dik, Jokie, Nijntje, Olly & Mouse, Sprookjesboom, Twinkel en Woezel en Pip.
per pagina
Toon 1 - 24 van 35 items
Toon 1 - 24 van 35 items