Collecties 

Het ZilverHuys levert zilveren en verzilverde geschenken speciaal gericht op de allerkleinste onder ons. De zilveren geschenken zijn verkrijgbaar van de volgende collecties: Dikkie Dik, Jokie, Nijntje, Olly & Mouse, Sprookjesboom, Twinkel en Woezel en Pip.

Subcategorieën

 • Dikkie Dik

  Wie kent niet die dikke kater uit Sesamstraat. Het ZilverHuys heeft nu een mooi assortiment Dikkie Dik kinderartikelen. In het assortiment vindt u o.a. spaarpotten, bestekjes en andere fraaie zilveren en verzilverde artikelen.

 • Efteling

  Iedereen die in de Efteling is geweest kent wel Jokie Pretneus of de sprookjes van de Sprookjesboom. Van deze bekende figuren hebben wij verschillende fraaie producten in ons assortiment denk daarbij dan aan kinderbestekjes, spaarpotten, rammelaars eigenlijk te veel om op te noemen dus blader lekker rond op Het ZilverHuys

 • Nijntje

  Het ZilverHuys heeft een ruim assortiment zilveren en verzilverde Nijntje artikelen, alle artikelen worden geleverd in een fraaie geschenk verpakking.

 • Woezel en Pip

  Woezel en Pip gecreëerd en bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst. Woezel en Pip zijn de namen van twee hondjes die goede vriendjes van elkaar zijn. Het ZilverHuys is er trots op dat wij van Woezel en Pip een mooie collectie mogen aanbieden.

 • Twinkle

  Het ZilverHuys heeft de Twinkle collectie al lange tijd in zijn assortiment en kan wel zeggen dat dit één van de klassiekers is onder de kindergeschenken. Wij hebben diverse producten in ons assortiment zoals: spaarpotjes, fotolijstjes, kapsetjes etc.

 • Charmmy Kitty

  Charmmy Kitty de witte perziche kater van Hello Kitty

  Charmmy Kitty is een witte Perzische kat die Hello Kitty cadeau heeft gekregen van haar vader. Ze houdt van glinsterende spulletjes.

 • Fien en Teun

  Fien en Teun

  Fien en Teun wonen samen met hun ouders op de boerderij in het dorpje Molengraaf en beleven iedere dag nieuwe avonturen. Op de boerderij zorgen Fien en Teun voor hun dieren, hebben ze een eigen moestuin en spelen ze in hun boomhut. Fien & Teun maken de leukste avonturen mee op de boerderij. Sebastiaan het varken, Meneer Beer, de kippen en de koeien zijn hun grootste vriendjes. Fien & Teun zijn onderdeel van lief! lifestyle.

 • Snoopy

  Snoopy is een van ’s werelds bekendste cartoons en nog steeds geliefd bij jong en oud. 

Toon 1 - 1 van 1 item
Toon 1 - 1 van 1 item