Blog

Town Talk onderhoudsproducten nu verkrijgbaar bij Het ZilverHuys
2123 keer bekeken

Sinds begin 2022 heeft Het ZilverHuys de onderhoudslijn van Town Talk toegevoegd aan zijn assortiment. Bekijk hier alle Town Talk onderhoudsproducten.

Alles is liefde bij Het ZilverHuys
3111 keer bekeken

Liefde is een breed begrip. Je houdt van je partner, van je ouders, van je kinderen. Maar ook voor die hele lieve collega of die dappere vriendin of bij de geboorte van een nieuw (klein)kind is een teken van liefde mogelijk. “Ik heb het mooiste beroep van de wereld, dat ik daar met onze collectie van bijzondere cadeaus en aandenkens een bijdrage aan mag leveren,” vertelt Angelique van Het ZilverHuys Andijk.

2268 keer bekeken

Ongeveer 30.000 webshops hebben het Trusted Shops keurmerk toegekend gekregen – stuk voor stuk webshops die verantwoord en veilig omgaan met jouw persoonlijke gegevens, en écht goede service verlenen wanneer het erop aankomt. Nieuwsgierig naar ons certificaat? Klik dan hier om deze te bekijken.

Het ZilverHuys verzorgt bijzondere cadeaus en aandenkens
552 keer bekeken

“De ene dag heb ik contact met een trotse oma die iets bijzonders zoekt voor haar net geboren (achter)kleinkind. De volgende klant wil zijn geliefde verrassen met een mooi sieraad. Ik heb het mooiste beroep van de wereld, dat ik daar een bijdrage aan mag leveren,” vertelt Angelique van Het ZilverHuys Andijk.