Liefde is een breed begrip. Je houdt van je partner, van je ouders, van je kinderen. Maar ook voor die hele lieve collega of die dappere vriendin of bij de geboorte van een nieuw (klein)kind is een teken van liefde mogelijk. “Ik heb het mooiste beroep van de wereld, dat ik daar met onze collectie van bijzondere cadeaus en aandenkens een bijdrage aan mag leveren,” vertelt Angelique van Het ZilverHuys Andijk.

“De collectie van Het ZilverHuys is zeer uitgebreid. De website hebben wij in eigen beheer, dus is deze altijd up-to-date. Vanaf 1 maart 2022 gaat de volledig vernieuwde website online.”

Valentijnsdag-actie
Met Valentijnsdag voor de deur heeft Het ZilverHuys een leuke actie. “Wie een bestelling plaatst tot en met 14-2-2022 krijgt 10% extra korting op alle items ‘met een hartje’. We hebben mooie setjes van een collier met een hangertje en ook een grote keus in armbanden. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere geweldig cadeaus om een dierbare of geliefde mee te verrassen.” Angelique vervolgt: “De geschenken kunnen door ons zorgvuldig worden ingepakt en rechtstreeks aan de krijger verzonden worden. Of u ontvangt het pakketje bij u thuis en kunt het zelf overhandigen.”

Zeer persoonlijk
Graveren is bij veel items mogelijk. “Daar komt binnenkort nog een hele bijzondere manier van graveren bij. We hebben een machine in bestelling die unieke handschriften overneemt. Kunt u zich voorstellen dat uw kleuter ‘Ik hau fan jouw’ heeft geschreven en u die tekst -in zijn eigen handschrift-kunt vastleggen op een zilveren aandenken! Dat is echt uniek en kan dus vanaf augustus bij Het ZilverHuys!”

Veel keus in geschenken
Naast sieraden bevat de collectie ook vele soorten spaarpotten en muziekdoosjes. Ook zitten in de collectie 70 soorten bestekjes die gratis kunnen worden gegraveerd. “Te beginnen bij het babybesteksetje of een heuse vliegtuiglepel. Ook voor tieners is er een passend en gepersonaliseerd bestek te koop. Naast natuurlijk het ‘echte’ bestek in de uitgebreide collectie.”

Particulier en bedrijf welkom
In het klantenbestand van Het ZilverHuys zijn naast particulieren ook veel bedrijven te vinden, waarvoor zij de presentjes mogen verzorgen. “Er is een bank die bij elke geboorte een spaarpot aan de jonge ouders laat versturen. Geschenkartikelen met bijvoorbeeld een bedrijfslogo mogen wij regelmatig verzorgen bij jubilerende werknemers. Het is een bijzonder fijne samenwerking.”

Trusted Shops
“Vanaf 1 februari 2022 zijn wij onderdeel van Trusted Shops. Dit geeft u als koper de zekerheid dat uw aankoop veilig en verzekerd is. Het is een extra zekerheid die wij belangrijk vinden voor u. Als u iets bijzonders besteld voor een bijzonder persoon, dan wilt u dat alles zorgvuldig wordt afgehandeld en dat uw cadeau naar wens wordt.”

Online, maar persoonlijk
Neem eens een kijkje op de website van Het ZilverHuys www.hetzilverhuys.com. Daar leest u meer over de mogelijkheden, de besteltermijn en het personaliseren. “Komt u er niet uit, dan belt u met 0228-527 263 en krijgt u Angelique rechtstreeks aan de lijn. “We hebben een online webshop, maar met echte mensen aan de knoppen. We zijn er om u persoonlijk te adviseren, te helpen en te zorgen dat uw cadeau precies zo wordt als u had gehoopt!

Tekst en foto: OdB

Deel dit bericht

reacties (0)

Geen reacties op dit moment