Kijk eens in je besteklade grote kans dat daar jouw kinderbestekje nog ligt. Nu heb ik daar een mooi verhaal over.  Door de jaren heen is bij mij het vorkje kwijtgeraakt. Het toeval wil dat mijn man nadat hij bij mij introk hetzelfde bestekje in zijn bezit had waar de lepel van kwijt was geraakt. Samen hebben we nu weer een compleet kinderbestekje. :-)

Een kinderbestekje is een tijdloos geschenk wat als je goed oppast je leven lang meegaat. Alle bestekjes die ik verkoop worden geleverd in een mooi gekleurde geschenkdoos. De kinderbestekjes zijn vaak gemaakt van edelstaal 18/10 veelal aangeduid als RVS. Maar ik heb ook zilveren basis 100 kinderbestekjes in het assortiment. Je kan in de categorie van de kinderbestekjes gebruik maken van het zoekfilter en zo precies vinden wat je zoekt.

Wist je dat ik alle kinderbestekjes voorzie van een gratis gravering en alles altijd gratis voor je inpak? Je kan je bestelling zo meenemen op kraamvisite, doop of naar de verjaardag.

Omdat ik lid ben van Trusted Shops is je aankoop altijd standaard verzekerd tot €100. Dat is toch een fijn idee?

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

opmerking (0)

Er zijn nog geen opmerkingen