Sinds begin 2022 heeft Het ZilverHuys de onderhoudslijn van Town Talk toegevoegd aan zijn assortiment. Bekijk hier alle Town Talk onderhoudsproducten.

In de jaren 1890 ontwikkelde een inventieve heer uit Lancashire een aantal manieren om Victoriaans zilverwerk schoon te maken en te polijsten. Gebruikmakend van het lokale zuivere, zachte Pennine-water en het hoogwaardige katoen dat in nabijgelegen fabrieken is geweven, perfectioneerde hij één specifiek item: een geïmpregneerde zilverpoetsdoek. Dit was een nieuwe combinatie van een al succesvolle zilverpolijstvloeistof en het zachte katoen dat zo gemakkelijk bij de hand was.

Het gebruiksgemak en de effectieve anti-aanslag eigenschappen leidden ertoe dat het al snel de 'talk of the town' werd en dus werd in 1895 'The Town Talk Polish Company' opgericht. Tot op de dag van vandaag wordt een zilverpoetsdoek van Town Talk beschouwd als de beste die beschikbaar is door zilversmeden en professionele juweliers over de hele wereld. Naast de zilverpoetsdoek heeft Town Talk zicht verder gespecialiseerd in het onderhoud van zilverwaren en sieraden.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

opmerking (0)

Er zijn nog geen opmerkingen