Briefopeners

Wilt u een zilveren briefopener kopen als zakelijk cadeau of voor een bijzondere gelegenheid? In onze webshop vindt u ook andere bijzondere, zilveren accessoires die zeer geschikt zijn om cadeau te geven tijdens bijzondere gelegenheden. Het ZilverHuys staat voor persoonlijke aandacht voor uw wensen en hoogwaardige service. Zo geniet u van een zorgeloze winkelervaring.

Een zilveren briefopener cadeau geven

Een zilveren briefopener of verzilverde briefopeners van het gerenommeerde merk Zilverstad zijn van absolute topkwaliteit. De briefopeners worden veelal voorzien van een gravering. Een gegraveerde briefopener van Zilverstad wordt zo een mooi cadeau voor een jubilaris of voor een zakenrelatie. Ontdek de collectie voor de perfecte briefopener van zilver voor uw situatie. Vergeet niet de home-collectie te bekijken voor meer bijzondere artikelen, geproduceerd van hoogwaardig zilver. Daarnaast vindt u in de collectie ook verfijnde sieraden, zoals zilveren colliers. Zoekt u naar het perfecte cadeau voor de geboorte van een (klein)kind? Bekijk dan de zilveren tandendoosjes en haarlokdoosjes.

Ontdek de mogelijkheden voor een gravering

De zilveren briefopener die u wilt bestellen, kan worden voorzien van uw bedrijfslogo. Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen met mij, ook wanneer u overige vragen heeft of graag meer informatie over de webshop wilt ontvangen. Dit doet u via de chat, of door te bellen naar 31 (0) 228 - 527 263. U kunt mij ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@hetzilverhuys.com.

Zilverstad

Briefopener Klassiek in doos

€ 59,95 € 52,45

Maak je brieven gemakkelijk open met deze verzilverde briefopener. De briefopener wordt geleverd in een mooie geschenkdoos. Zoek je een relatiegeschenk of is een bekende afgestudeerd dan is deze briefopener inclusief een gravering een prachtig persoonlijk geschenk. Bestel nu snel en wij dragen zorg voor een snelle afwikkeling van jouw bestelling.

  • Afmeting: lengte 18.5cm
  • Verzilverd
  • Graveerbaar
  • In luxe geschenkdoos
  • -€ 7,50
  • Graveerbaar