Bij ons in de winkel heeft u de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Als u het prettig vindt dan kun u bij ons ook veilig achteraf betalen via Riverty voorheen AfterPay.

Onze bankgegevens

Het ZilverHuys
IBAN: NL48 KNAB 0603 4186 78
BIC: KNABNL2H

Als Payment Service Provider verwerkt Buckaroo het online betalingsverkeer voor Het ZilverHuys.

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Als Payment Service Provider verwerkt Buckaroo het online betalingsverkeer voor Het ZilverHuys.

Deze betaalmethodes zijn alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethodes kunt u direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van deze betaalmethodes, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash.

Als Payment Service Provider verwerkt Buckaroo het online betalingsverkeer voor Het ZilverHuys.

Als Payment Service Provider verwerkt Buckaroo het online betalingsverkeer voor Het ZilverHuys.

U kunt bij ons ook met een VVV cadeaubon betalen. Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel wat met een VVV Cadeaukaart betaalt wordt wettelijk niet meer als 50 euro bedragen. U kunt uiteraard het resterende bedrag betalen via iDEAL.

Bij Het ZilverHuys kun je met Riverty uw bestelling achteraf betalen. Hoe gaat het in zijn werk?

  • 1. Riverty voert voor Het ZilverHuys het volledige betaalproces uit. Eerst word je door Riverty getoetst op kredietwaardigheid.
  • 2. Indien je betalingsaanvraag goedgekeurd is door Riverty, krijgen wij hier bericht van en verwerken we je bestelling meteen.
  • 3. Je ontvangt van Riverty een digitale acceptgiro per e-mail om het verschuldigde bedrag van je bestelling te betalen. 
  • 4. Je dient binnen 14 dagen na de factuurdatum te betalen aan Riverty. Voor het betalen via Rivery brengen wij geen extra kosten in rekening.
  • Betalen via Riverty is helaas niet mogelijk voor bedrijven.
  • Betalen via Riverty is alleen mogelijk voor klanten met een factuur- en bezorgadres in Nederland.
  • Reken je voor de eerste keer met Riverty af bij Het ZilverHuys? Dan kun je bestellingen tot een bedrag van maximaal € 150,- afrekenen. Als je eerder via Riverty hebt betaald, kun je een bestelling tot een bedrag van maximaal € 250,- afrekenen via Riverty.
  • Ga bij vragen of voor meer informatie over het betalen via Riverty naar de Riverty-website.

Wij bieden onze zakelijke klanten de optie om op rekening te betalen met een betalingstermijn van 14 dagen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u de factuur per e-mail. Deze dient binnen 14 dagen te worden voldaan.

Interesse in betaling op rekening? Neem contact met ons op via 0031(0)228 - 52 72 63

Veilig betalen via SSL

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

Lees wat onze klanten vertellen