Betalen

Bij ons in de winkel heeft u de keuze uit veel verschillende betaalmogelijkheden. Als u het prettig vindt dan kun u bij ons ook veilig achteraf betalen via AfterPay.

Onze bankgegevens

Het ZilverHuys
IBAN: NL48 KNAB 0603 4186 78
BIC: KNABNL2H

iDEAL

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bancontact

Deze betaalmethodes zijn alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethodes kunt u direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van deze betaalmethodes, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash.

AfterPay (achteraf betalen)

Bij Het ZilverHuys kun je met Afterpay producten op rekening kopen en deze achteraf betalen. Hoe gaat het in zijn werk?

1. Afterpay voert voor Het ZilverHuys het volledige betaalproces uit. Eerst word je door Afterpay getoetst op kredietwaardigheid
2. Indien je betalingsaanvraag goedgekeurd is door Afterpay, krijgen wij hier bericht van en verwerken we je bestelling meteen.
3. Je ontvangt van Afterpay een digitale acceptgiro per e-mail om het verschuldigde bedrag van je bestelling te betalen.
4. Je dient binnen 14 dagen na de factuurdatum te betalen aan Afterpay. Voor het betalen via Afterpay brengen wij geen extra kosten in rekening.

Betalen via Afterpay is helaas niet mogelijk voor bedrijven.
Betalen via Afterpay is alleen mogelijk voor klanten met een factuur- en bezorgadres in Nederland.
Reken je voor de eerste keer met Afterpay af bij Het ZilverHuys? Dan kun je bestellingen tot een bedrag van maximaal € 150,- afrekenen. Als je eerder via Afterpay hebt betaald, kun je een bestelling tot een bedrag van maximaal € 250,- afrekenen via Afterpay.
Ga bij vragen of voor meer informatie over het betalen via Afterpay naar de Afterpay-website.

PayPal

PayPal is een internationale online betaalrekening waarbij u ervoor kunt kiezen een bankrekening of credit card te koppelen voor snelle en veilige betalingen. Door het grote netwerk en wereldwijde acceptatie kunt u met een PayPal account op bij veel webwinkels een betaling doen, makkelijk en snel!

VVV Cadeakaart

U kunt bij ons ook met een VVV cadeaubon betalen. Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel wat met een VVV Cadeaukaart betaalt wordt wettelijk niet meer als 50 euro bedragen. U kunt uiteraard het resterende bedrag betalen via iDEAL.

Zakelijk op rekening

Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om op rekening te betalen. Als betalingstermijn hanteren wij 14 dagen. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling de factuur via e-mail. Deze factuur dient u binnen 14 dagen te betalen.
Wilt u ook betalen op rekening? Neem contact met ons op +31 (0)228 - 52 72 63

Veilig betalen via SSL

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.