Uw kraam-, doop- en verjaardagscadeau voorzien van een prachtige gravering

Wilt u een kraam-, doop- en verjaardagscadeaus laten graveren met een naam en/of datum of met een (bedrijfs)logo? Het ZilverHuys heeft prachtige producten op de website staan die veel worden gegeven bij verjaardags-, kraam-, doop- of vormselfeesten. Service staat bij mij hoog in het vaandel, daarom bied ik een gratis gravering aan op de kinderartikelen, bijvoorbeeld met naam of datum.

Bij sommige producten zoals de spaarpot kubus kunnen we meer karakters kwijt. Hiervoor vragen wij een een extra bijdrage. Het bedrag van het product wordt gelijk aangepast als u extra karakters intypt.

Gravering toevoegen aan uw bestelling

Veel van onze producten kunnen voorzien worden van een gravering. Deze producten zijn te herkennen aan een blauw label. Als u navigeert binnen een productcategorie bijvoorbeeld spaarpotten dan kunt u gebruik maken van het zoekfilter. Hier kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u zoekt naar producten die wij kunnen voorzien van een gravering.

zoekfilter graveren

Lettertype

Het lettertype welke u kunt kiezen bij een product is afhankelijk of deze ingeklemd kan worden in onze graveermachine.

Bij gravering met de graveermachine hebben we meer lettertypes beschikbaar. Als we het product handmatig graveren met onze pantograaf dan hebben we 2 lettertypes beschikbaar.

Als u een lettertype kiest dan ziet u gelijk een voorbeeld van het lettertype. Wel zo handig om een gerichte keuze te maken.

Lettertype voor uw gravering

Invoervelden

Welke invoervelden u tot uw beschikking heeft is afhankelijk van het product. Hiernaast of hieronder voor de mobiele lezers ziet u een voorbeeld van een kinderbestekje. Bij een bestekje heeft u de mogelijkheid om per deel een andere graveertekst op te geven. 

Rechts in het invoerveld ziet u een teller hier wordt aangeven hoeveel posities u nog kunt gebruiken.

Er zijn ook invoervelden waar wij een kleine bijdrage voor vragen. De prijs staat dan vermeldt boven het invoerveld. 

invoervelden voor uw gravering

Logo graveren

Wilt u een (bedrijfslogo) op een artikel laten graveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mail u logo in EPS formaat naar mij en ik bespreek graag met u uw wensen. 

Kinderbestek graveren

Kinderbestekjes van zilver laten graveren met een naam of datum

Het bestek wordt standaard op de achterkant gegraveerd, hier is namelijk de meeste ruimte beschikbaar om de gravering te plaatsen. Op de voorkant is vaak een applicatie of een kleurige afbeelding aanwezig waardoor de ruimte niet geschikt is. Als het bestek ook aan de voorkant kan worden gegraveerd heeft u hiervoor een keuze bij de graveeropties.

U kunt op de verschillende delen elke een andere tekst ingeven. Ik graveer alle delen behalve de mesjes vaak ziet hier een applicatie waardoor er niet genoeg ruimte beschikbaar is. Als een mesje wel mogelijk is dan is hiervoor een graveerveld beschikbaar.

Spaarpot graveren

Spaarpotten van zilver laten graveren met een naam of datum

Mijn assortiment aan spaarpotten kan bijna volledig worden voorzien van een gravering. De plek waar de gravering komt, wordt bij het artikel aangegeven. Bij de ene spaarpot kan ik meer tekst kwijt dan bij de andere spaarpot. Hier is het aantal karakters in het graveerveld op aangepast. Komt u net een karakter te kort? Neem dan gerust eens contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Graveervoorbeelden

Maatwerk graveren

Wilt u dat ik maatwerk lever of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 31 (0) 228 - 527 263, door een e-mail te sturen naar info@hetzilverhuys.com, via de chat of door het contactformulier in te vullen. Zo kan ik u een passend aanbod kan doen. Er is heel veel mogelijk, zoals een (bedrijfs-)logo in een lettertype naar wens of voor hele speciale geschenken een handgravure. Wilt u dat ik grote aantallen aan u lever? Dan is dat geen probleem. Voor maatwerk geldt wel een langere levertijd.

Lees wat onze klanten vertellen