Ik maak een cadeautje van uw bestelling

Feestelijk ingepakt

Ik pak uw bestellingen vakkundig en gratis in. Maar als u gebruik maakt van mijn cadeauservice ga ik helemaal los en pak ik uw bestelling in met gebruik van luxe materialen zoals organza of satijn lint en luxe inpakpapier. U kunt ook een felicitatiekaartje toevoegen met daarop een persoonlijke boodschap voor de ontvanger.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van mijn cadeauservice kiest u dit tijdens het bestellen voor de optie “Ik wil mijn bestelling graag als cadeau verpakt hebben”. Er komt een extra veld beschikbaar waarin u uw persoonlijke boodschap voor op het felicitatiekaartje kunt ingeven. Ik krijg regelmatig het verzoek om het inpakpapier los bij te voegen dit is helaas niet mogelijk omdat ik dan het papier zou moeten vouwen.

Op een ander adres bezorgen

U kunt uw bestelling ook door mij op een ander adres laten afleveren. Dit is wel zo handig als u zelf niet in de gelegenheid bent om het cadeau aan te bieden. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken kiest u tijdens het bestellen voor “Verzend naar een ander adres”. Ik zal nooit een factuur bijsluiten bij uw bestelling.

Milieu

Het milieu gaat mij aan het hart daarom maak ik tijdens het inpakken zoveel mogelijk gebruik van inpakmaterialen die 100% recyclebaar zijn. Zo zijn bijvoorbeeld de groene opvulchipjes volledig biologisch afbreekbaar en mogen in de groene container worden weggegooid.

Het gebruikte papier en lint kan afwijken van de getoonde afbeelding