De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.
De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Verzenden


Alle bestellingen die bij ons de deur verlaten zijn deugdelijk ingepakt zodat beschadigingen tijdens het vervoer zoveel mogelijk worden voorkomen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL en deze leveren gemiddeld in 1 á 2 werkdagen.
Beneden de €50,- betaalt u in Nederland €4,95 verzendkosten, boven de €50,- verzenden wij gratis. Pakketten verzonden naar België kosten €9,95 en boven de €100,- verzenden wij ook in het buitenland gratis.
Mocht een pakketje beschadigd zijn dan willen wij u verzoeken om het pakketje bij twijfel te weigeren en ons direct te informeren.

Retourneren


U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Artikelen welke door ons zijn gegraveerd kunnen helaas niet worden geretourneerd mits er een aantoonbare schrijffout is ontstaan.