Zakelijke klanten

Een collega die vader of moeder is geworden of een jubilaris die 25 jaar bij de zaak werkt? Allemaal speciale momenten die verdienen om even bij stil te staan. Voor deze momenten kunt u bij mij terecht voor prachtige gepersonaliseerde geschenken. Denk dan bijvoorbeeld aan een mooi bestekje of rammelaar bij geboorte of een mooie briefopener voor een jubilaris.

Cadeauservice

Elke bestelling standaard gratis ingepakt.

Persoonlijke service

Persoonlijke service van hoge kwaliteit.

Maatwerk

Ik verzorg al uw maatwerk opdrachten.

Wat kan ik u bieden?

Ik denk graag met u mee om zo gezamenlijk tot een mooi eindresultaat te komen. U kunt gebruik maken van mijn jarenlange ervaring. Dit geeft u de zekerheid dat u goed voor de dag komt met uw geschenk.

Gratis graveren van kinderartikelen.

Kinderartikelen worden door mij in huis gegraveerd en ik doe dit geheel gratis. Maatwerk zoals een bedrijfslogo behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden hier zijn echter wel kosten aan verbonden.

Maatwerk

Heeft u speciale wensen of wilt u grotere aantallen bestellen dat is allemaal mogelijk. Bel met Angelique op 0031 (0)228-527 263 om uw wensen te bespreken. Voor het graveren van een bedrijfslogo ontvangen wij deze graag als vectorbestand. Lees hier meer over maatwerk graveren.

Cadeauservice

Standaard pak ik uw bestelling altijd gratis voor u in. Wilt u uw bestelling extra feestelijk laten verpakken met een persoonlijke kaartje? Dan vraag ik hiervoor een kleine bijdrage. Ik kan uw bestelling ook op een ander adres laten bezorgen. Wel zo handig toch?

Korting

Bestelt u vaker in mijn winkel dan profiteert u van kortingsstaffels.

Op rekening bestellen

Op rekening bestellen is bij mij geen probleem. Ik vraag wel een aanbetaling van 50% bij uw eerste bestelling.

Zakelijke Klanten buiten Nederland

Bent u een zakelijke klant buiten Nederland en binnen de Europese Unie? Dan kunt u bij mij bestellen en de btw verleggen. Tijdens het bestellen dient u uw bedrijfsgegevens inclusief uw geldige btw-nummer in te vullen.

Wilt een offerte ontvangen?

Wilt u een offerte van mij ontvangen dan kunt u mij bellen om uw wensen te bespreken, ik zal dan voor u een passende offerte opmaken. U kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 0031 (0) 228 – 527 363. Maar u kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.