Kinderbekers

Wie heeft vroeger niet een zilveren kinderbeker gehad van opa en oma of oom en tante? Vooral voorzien van een persoonlijke gravering, bijvoorbeeld met naam en geboortedatum, is dit een uniek kraamcadeau. Bekijk snel het uitgebreide assortiment aan kinderbekers van Het ZilverHuys. In mijn webshop vindt u gegarandeerd een prachtige zilveren kinderbeker die u cadeau kunt doen!

Laat uw cadeau's graveren

Groot assortiment geboortecadeau's

Particulier & zakelijk

Laat uw zilveren kinderbeker inpakken

Ik pak uw bestelling altijd gratis voor u in. Wilt u ook een persoonlijke kaart toevoegen en een extra mooie kinderverpakking om uw geschenk? Dan kiest u bij het bestellen voor ‘Ik wil van mijn bestelling een cadeautje maken’. Wist u dat ik een tal van andere geboortecadeaus van zilver aanbied? Zo kunt u ook bij mij terecht voor een zilveren rammelaar of een zilveren spaarpot.

Heeft u nog vragen? Neem contact met mij op

Als u een bijzonder kraamcadeau met een persoonlijke touch wilt geven, dan bestelt u een zilveren kinderbeker. Laat deze dan ook meteen graveren! Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 0031 (0) 228 - 527 263, door een e-mail te sturen naar info@hetzilverhuys.com via chat of door het contactformulier in te vullen. U vindt de chat rechtsonder op onze website.