Kinderbestek Keltum

Het kinderbestek van Keltum is hét perfecte geschenk voor de verjaardag of een andere gelegenheid. Een lepel, vork of mes van dit merk is erg chic, en past dus erg goed op een prachtig gedekte tafel. Bij Het ZilverHuys kunt u terecht voor een ruim aanbod aan kinderbestek van het gerenommeerde merk Keltum.

Laat uw cadeau's graveren

Groot assortiment geboortecadeau's

Particulier & zakelijk

Het kinderbestek van Keltum is van hoogwaardige kwaliteit

Het kinderbestek van Keltum is graveerbaar (met uitzondering van het mesje), bijvoorbeeld met de naam of de geboortedatum van het kindje. Als u het zilveren bestek wilt laten graveren, typt u de gewenste tekst in het vakje rechts naast het product. Het bestek is geschikt voor in de vaatwasser en het is gemaakt van hoogwaardig 18/10 edelstaal. Hierdoor weet u zeker dat het bestek lang meegaat én dat het veilig te gebruiken is, want 18/10 edelstaal (ook wel Chroomnikkelstaal genoemd) voldoet aan de Europese richtlijnen. Door de samenstelling van het staal, is kinderbestek van Keltum corrosiebestendig en heeft het een prachtige glans.

Laat uw bestelling prachtig inpakken

Wilt u het prachtige kinderbestek van Keltum geven als geschenk? Geef dit dan aan wanneer u een bestelling plaatst. U vinkt dan ‘Ik wil mijn bestelling graag als cadeau verpakt hebben’ aan. Tegen een meerprijs van € 1,95 pak ik uw zilveren kinderbestek in. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen naar 31 (0) 228 - 527 263 of door een e-mail te sturen naar info@hetzilverhuys.com.

Royal van Kempen en Begeer

Kinderbestek Puntfilet Van Kempen en Begeer Classic - Gratis gegraveerd

€ 34,95

3-delig kinderbestekje van Royal van Kempen en Begeer. Het bestekje bestaat uit een vorkje, mes en lepel in het klassieke model Punt Filet

Een bestekje voor de kinderen in dezelfde uitvoering als de grote Couverts voor de gedekte tafel.
Het bestekje wordt geleverd in een mooie Geschenkdoos.
Voorzien van een gravering een prachtig geschenk voor geboorte of doop

  • Afmeting: 14/17/14cm
  • Hoogglans
  • Geschikt voor de vaatwasmachine
  • Hoogwaardig 18/10 edelstaal
  • Graveerbaar m.u.v het mesje 

Punt Filet is perfectie tot in de puntjes, een delicate lelievormige steel mondt uit in een volmaakte punt.

  • Graveerbaar