Rammelaars

Door een zilveren rammelaar te kopen bij Het ZilverHuys geeft u hét ultieme cadeau bij de geboorte of doop van uw (klein)kind. Een rammelaar stimuleert de zintuigen van uw baby. De bijtring is van kunststof en kan verlichting brengen bij het doorkomen van de tandjes. Alle rammelaars – mits voorradig – zijn gemiddeld binnen één werkdag leverbaar.

Laat uw cadeau's graveren

Groot assortiment geboortecadeau's

Particulier & zakelijk

Een zilveren rammelaar kopen én in laten pakken? Dat is mogelijk!

Wilt u een zilveren rammelaar kopen als bijzonder kraamcadeau? Bestel de producten dan op mijn webshop. Ik pak de bestelling altijd gratis voor u in. Wilt u ook een persoonlijke kaart toevoegen en de zilveren rammelaar, die u op mijn webshop kunt kopen, laten inpakken in luxe cadeaupapier? Dan kiest u bij het bestellen voor ‘Ik wil van mijn bestelling een cadeautje maken’. Hiervoor vraag ik wel een kleine vergoeding.

Plaats een bestelling

Op mijn webshop vindt u veel meer producten, zoals zilveren kinderbestek en prachtige muziekdoosjes. U kunt altijd rekenen op kwaliteit. Zo beschik ik over het Webshop Keurmerk. Wenst u meer informatie voordat u een bestelling plaatst? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 31 (0) 228 - 527 263, door een e-mail te sturen naar info@hetzilverhuys.com, via de chat of door het contactformulier in te vullen. Ik voorzie u graag van meer informatie!

Zilverstad

Rammelaar Nijntje Verzilverd

€ 49,95
Zilverstad

Rammelaar Nijntje Zilver

€ 134,95
Van Steyn

Verzilverde rammelaar beer aan ring

€ 41,50
Van Steyn

Verzilverde rammelaar eekhoorn aan ring

€ 41,50
Van Steyn

Verzilverde rammelaar eend aan ring

€ 41,50
Van Steyn

Verzilverde rammelaar hond aan ring

€ 41,50
Van Steyn

Verzilverde rammelaar klokje aan ring

€ 41,50
Van Steyn

Verzilverde rammelaar konijn aan ring

€ 41,50
Van Steyn

Verzilverde rammelaar poes aan ring

€ 41,50