• Aanbieding!
  • -€ 15,00
GRAVEERBAAR
Muziekdoos Ballerina
Zilverstad

Sieradendoos - Muziekdoos Ballerina

Referentie: 1-7419231
€ 69,95
€ 54,95 € 15,00 korting
(incl. btw)
Levertijd 1 - 2 werkdagen

Ontdek de betovering van onze prachtige speeldoos/sieradendoos met een gracieuze dansende ballerina. Deze speeldoos is een elegante aanvulling op elke kinderkamer. Geniet van de tijdloze melodie "Für Elise" van Beethoven, en dit alles zonder batterijen - de speeldoos werkt door middel van een eenvoudige opwindsleutel. Personaliseer met een gratis gravering in het hartje op de voorzijde, of kies voor een betaalde gravering op de deksel voor een extra persoonlijk tintje.

  • Afmetingen 127 x 179 x 107
  • Verzilverd gelakt
  • Melodie Für Elise van Beethoven.
  • Gratis gravering in het hartje op de voorzijde
  • Betaalde gravering in het hartje op de deksel

Aantal
  Laatste items in voorraad

GRAVEREN

Personaliseer hier uw bestelling. Voeg een gravure toe aan uw kraam,- verjaardag-. of doopgeschenk. Klik hier voor meer informatie en graveer voorbeelden.

Lettertype
Uw graveertekst
0 / 20
Extra karakters graveren (€ 1,00)
0 / 25

Sieradendoos of muziekdoos met een dansende Ballerina

In het echt nog mooier als op de foto. Deze speeldoos Ballerina met het bekende "Fur Elise" deuntje is naast een speeldoos ook een sieradendoos Ballerina om je kostbare juwelen in op te bergen. In de sieradendoos zit een los inzetbakje voor de ringen en oorbellen daar onder kunnen de armbanden van de kleine prinses. De muziekdoos werkt door middel van een opwindsleutel waardoor er geen batterijen noodzakelijk zijn. Als u de deksel opent danst de ballerina op  "Fur Elise" haar rondje voor de spiegel.


Luisteren

Wilt u weten hoe het muziekje van deze muziekdoos Ballerina klinkt start dan hieronder het muziekje "Fur Elise".


Gravering

Wij plaatsen de gratis gravering in het hartje aan de voorkant van de muziekdoos. Eventueel kunt u tegen een kleine vergoeding ook een extra tekst laten graveren in het hartje op de deksel.

INFORMATIE OVER HET GRAVEREN

Hoe bestel ik deze muziekdoos Ballerina met een gravering?

Het toevoegen van een gravering is heel eenvoudig typ uw graveertekst in het graveerveld en plaats de muziekdoos Ballerina in uw winkelmandje door op bestellen te klikken.

Laat de Sieradendoos Ballerina gratis inpakken

Wij pakken deze ballerina Sieraden muziekdoos helemaal gratis voor u in. Wilt u ook een persoonlijke kaart en een extra mooie kinderverpakking aan uw geschenk toevoegen? Dan kiest u bij het bestellen voor ‘Ik wil mijn bestelling graag als cadeau verpakt hebben’ hiervoor vragen wij een kleine bijdrage. Bekijk ook zeker ons uitgebreide assortiment aan zilveren doopgeschenken en geboortecadeaus van zilver en vindt gegarandeerd een uniek en persoonlijk geschenk. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Bel dan naar 31 (0) 228 - 527 263 of stuur een e-mail naar info@hetzilverhuys.com.

Productdetails

3 Items

Datasheet

Materiaal
Verzilverd gelakt
Graveerbaar
Ja

Specifieke referenties

ean13
4042835038083